Листи зі словами підтримки, малюнки, листівки, аплікації та інші вироби депутат Рівнеради Святослав Євтушенко відвіз бійцям батальйону Горинь. А вже цього тижня у Рівному нагородять усіх, хто надіслав свої вітання нашим військовим.

Листи зі словами підтримки, малюнки, листівки, аплікації та інші вироби — всього більше двох сотень вітань від рівненських дітей надійшло на конкурс “Привітай солдатів з Великоднем”. А вже цього тижня у Рівному нагородять усіх, хто надіслав свої вітання нашим військовим.

Як розповів організатор конкурсу, депутат Рівне нської міськради Святослав Євтушенко, впродовж місяця діти надсилали свої вітання військовим. Напередодні Великодня, всі надіслані на конкурс роботи він відвіз у зону АТО та передав бійцям батальйону “Горинь”. Втім, по завершенню конкурсу дитячі вітання продовжували надходити. Тому депутат Рівне ради вирішив передавати їх військовим, які нині перебувають на лікуванні у військовому госпіталі.

А вже впродовж цього тижня відбудеться нагородження учасників конкурсу. Святослав Євтушенко планує побувати у кожній школі, учні якої передали свої вітання військовим. Передасть подарунки і в Корецький район, звідки надійшли роботи п'яти учасників. Депутат дякую за активність маленьких патріотів і сподівається, що дітки і надалі активно долучатимуться до конкурсів, які він організовуватиме.