На Вас справив незабутнє враження фільм режисера База Лурмана «Великий Гетсбі», знятий за романом Фіцджеральда? Ще б пак! Історія кохання, описана в романі нікого не залишить байдужим! А атмосфера 20-х років приголомшує уяву: чудові костюми, шикарні котеджі, блискучі вечірки. Хочете втілити все це на власному весіллі? Ми докладно розповімо як це зробити!

Епоха Великого Гетсбі - епоха гангстерів і сухого закону. Їй притаманний стиль розкоші і багатства. Цінно все, що дорого коштує. І не важливо - це технічна новинка або цілком традиційний матеріал. Широко використовуються тканини, скло, бронза, кераміка, килими в кубічних узорах, мармур і хромування для всіх видів домашнього устаткування.

Колірна палітра для весілля в стилі "Великий Гетсбі":



pic

Колір шампанського, кремовий, золотий, сріблястий - основна колірна гамма весілля. Образ нареченої для весілля в стилі "Великий Гетсбі":



pic

При формуванні образу нареченої в стилі "Великий Гетсбі" в першу чергу слід звернути увагу на силует весільної сукні і аксесуари до неї. Силует весільного плаття в стилі "Великий Гетсбі":



pic

Силует жіночої сукні 20-х років витягнутий і циліндричний. Лінія талії сильно занижена. До кінця 20-х років силует трохи трансформується: талія поступово повертається на своє місце, в моду входить фасон суконь по фігурі, набувають популярності волани і асиметричність поділів. Зачіска нареченої в стилі "Великий Гетсбі":



pic

У 20-х роках в моді різноманітні короткі стрижки. Для довгого волосся в моді укладання хвилями. Так само бажано заколоти їх на потилиці.

Головний убір для нареченої в стилі "Великий Гетсбі":



pic

Туфлі нареченої в стилі "Великого Гетсбі":



pic

Відмінними рисами взуття 20-30-х років є круглий носок, каблучок середньої товщини і висоти. Весільний букет нареченої в стилі епохи "Великого Гетсбі":



pic

З образом нареченої розібралися. Давайте, поговоримо про нареченого! Образ нареченого в стилі "Великий Гетсбі":



pic

Наречений ні в якому разі не повинен відставати від нареченої. Його образ повинен відповідати розкішній жінці, яка буде знаходитися поряд з ним. Переважно зупинити вибір на світлому костюмі трійка. Припустимо так само чорний смокінг. На ноги слід вибрати або лаковані черевики, або броги (черевики з перфорацією). Безумовно шику додадуть капелюх "борсаліно" або "хомбург" і кишеньковий годинник, цікава бутоньєрка в дусі 20-х років.

Подружки нареченої на весіллі в стилі "Великого Гетсбі":



pic

Друзі нареченого на весіллі в стилі "Великого Гетсбі":



pic

Запрошення на весілля в стилі "Великий Гетсбі":



pic

При виборі ресторану для проведення торжества зупиніть вибір на місці з розкішним інтер'єром з драбинами, килимами і мармуровими колонами.



pic

Якщо Ви проводите весілля в стилі "Великий Гетсбі" на природі, то цілком підійде звичайнісінька галявина. Все потрібно на ній - столи, прикрашені в стилі Старого Голлівуду, а також будь-яка вінтажна меблі, наприклад.



pic

Обов'язкові лід і шампанське. Зі страв на стіл слід обов'язково поставити устриць і легкі закуски з морепродуктами, які були неймовірно популярні в 20-ті роки.



pic

Торт на весіллі в стилі "Великий Гетсбі":



pic