Якщо ви хочете оновити і прикрасити свій інтер'єр, але при цьому обмежені в коштах і не готові до повноцінного ремонту, то декорування за допомогою шпалер-наклейок для вас - ідеальний варіант. Для цього не потрібно спеціальних навичок - тільки ножиці і натхнення.

Ідея № 1: вінтажний стілець



pic

Вдихніть нове життя в старий дерев'яний стілець, який ви збиралися викинути. Обклейте його спинку зйомними шпалерами і він вже не буде здаватися вам безнадійно застарілим. Зверніть увагу, що з деревом добре поєднуються квіткові яскраві принти.

Ідея № 2: оригінальна таця



pic

Урізноманітніть тацю для сніданку, обклеївши її дно зйомними шпалерами. Ви можете вибрати будь-який вподобаний орнамент - таця в будь-якому випадку буде виглядати стильно і незвично.

Ідея № 3: яскравий кавовий столик



pic

Ваш улюблений кавовий столик може стати ще більш затишним, якщо ви обклеїте його поверхню такими шпалерами. Це не тільки прикрасить його, але і захистить від подряпин і пошкоджень. Ту ж операцію можна виконати з маленькою шафою або навіть холодильником.

Ідея № 4: незвичайне узголів'я ліжка



pic

За допомогою зйомних шпалер ви також можете з легкістю оновити спальню. Для цього обклейте узголів'я ліжка шпалерами з яскравим малюнком.

Ідея № 5: барвисті дошки для письма



pic

Щоб творчий процес став ще більш продуктивним, прикрасьте дошки для писання, обклеївши їх шпалерами. Барвисті візерунки неодмінно надихнуть вас і налаштують на потрібний лад.

Ідея № 6: візерунчаста тумбочка



pic

Стареньку тумбочку можна прикрасити смужкою знімних шпалер, приклеївши її на бічну частину. Це зробить тумбочку стильною і компактною.

Ідея № 7: графічний гобелен



pic

Знімні шпалери можуть також перетворитися на гобелен, якщо ви повісите невеликий шматок шпалер на стіну. Зверніть увагу, що тон стіни і колір вибраних шпалер, з яких ви зробите гобелен, повинні гармоніювати.

Ідея № 8: сходи з сюрпризом



pic

Ви напевно не раз бачили подібну задумку у фільмах, так чому б не втілити її в життя? Сходи з барвистими принтами під сходинками виглядає оригінально і робить інтер'єр різноманітнітним.

Ідея № 9: кольорова лава



pic

Щоб лава для гостей не була нудною, обклейте її довгою смужкою знімних шпалер. Це її оживить і зробить затишніше, а також прикрасить будь банкет.

Ідея № 10: дизайнерські підстаканники



pic

Ваші підставки для склянок можуть стати знахідкою для будь-якого дизайнера, якщо ви обклеїте їх поверхню знімними шпалерами. Підійдіть до справи з розумом - купіть спеціальний спрей, щоб зробити підставки водонепроникними. Тепер ваші підстаканники стануть невід'ємною частиною домашньої вечірки.

Ідея № 11: загадковий абажур



pic

Оновлення старого світильника -обклейте абажур смужками знімних шпалер. Ви тільки уявіть, як красиво струмуватиме світло крізь візерунок на абажурі!

Ідея № 12: затишна шафа



pic

Зробіть свою шафу унікальною - зніміть двері з навісних шафок і відновите їх внутрішню панель, приклеївши шпалери. Завдяки цьому простому прийому шафа більше не буде здаватися громіздкою, а навпаки, стане джерелом тепла і затишку.

Ідея № 13: стильна скатертина



pic

Відмінна ідея для бюджетного оформлення столу - відріжте довгу смужку знімних шпалер і розмістіть її вздовж скатертини. Вази з квітами доповнять картину.