Аліса та Данило планували зіграти своє весілля в Бразилії, на батьківщині дівчини, але згодом вирішили створити справжнє шотландське весілля у рідному селі Данила.

Часто молоді пари планують зіграти своє весілля у тому місці, де вони народились та виросли, або ж там, де вони проживають на даний час. Коли ви влаштовуєте весілля вдома, у рідному місці, то не помічаєте як багато дрібних деталей вже починають вам підігрувати. Адже атмосфера рідного дому буде надзвичайно гармонійно впливати на вас, ваших рідних та гостей і позитивно налаштовувати на свято.



pic

Це було неймовірної краси дійство, продумане до найдрібніших деталей. Але перш ніж ви побачите весільні фото нашої пари, давайте подивимось, як проходила підготовка до цього свята.



pic

Весілля проходило в шотландському окрузі Пертшир. Саме тут був вихований майбутній чоловік Аліси. Коли їй було 18 років вона переїхала до Шотландії на навчання, так вони і познайомились.

Місцем прийому гостей був берег річки Тей, тому що це улюблене місце молодят. Усі зелені луги та сади, великі вікові дерева та замок - створювали надзвичайну атмосферу.



pic

Поєднання бразильських і шотландських гостей, зробило весілля абсолютно унікальним і дуже веселим!



pic

Молодята обрали природну, невимушену тему, яка буде доповнювати красиву,сільську, шотландську місцевість.

Плоский шатер з дерев'яною підлогою і дерев'яними ящиками,бочки допомогли створити заміський стиль свята.



pic

Наречена була одягнена у білосніжну сукню від Monique Lhuillier а подруги носили сукні кольору зеленої м'яти від Emilia Wickstead.



pic

На церемонії у церкві вони обрали особливий уривок, який зачитали один для одного:

Любов завжди терпляча і добра; ніколи не ревнує; любов ніколи не хвалькувата або марнославна; ніколи не груба або егоїстична; не ображається і не ображає,завжди готова пробачити, довіряти, сподіватися і терпіти,любов вічна.



pic

Отож, ви можете позичити ідею наших молодят, та створити своє,особливе свято в зеленому океані природи.



pic

pic

pic

pic

pic