Маєш телефон - можеш купити залізничний квиток. Нові можливості придбання квитків з’явились для власників смартфонів, які через мобільний додаток Приват24 (Android) можуть купувати електронний квиток на потяг. Як скористатися послугою і потрапити в число учасників акції, яким повертають вартість придбаного квитка

Нові можливості придбання залізничних квитків з’явились для власників смартфонів. Як повідомили в прес-службі ПриватБанку для власників мобільних пристроїв відкрита можливість через мобільний додаток Приват24 (Android) придбати електронний квиток на потяг.

Нагадуємо, з 1 вересня ПриватБанк почав продаж залізничних квитків з QR-кодом. Придбаний квиток не потрібно обмінювати в касах вокзалу, достатньо показати провіднику роздруківку електронного проїзного документа або збережену копію квитка на смартфоні.

Приємною несподіванкою для клієнтів банку є можливість повернення вартості придбаного квитка. Для участі в акції, з 15 листопада 2014 р. по 31 травня 2015 р., необхідно придбати залізничний квиток у відділенні ПриватБанку, Інтернет-банку Приват24 або на сайті bilet.pb.ua, зазначивши промокод, який клієнт отримав в SMS-повідомленні, конверті для квитків у касі вокзалу або на листівці в поїзді. Кожен клієнт гарантовано отримає 5 грн на рахунок «Бонус Плюс» та стає учасником акції, переможець якої отримає повернення вартістості квитка.

Переможець акції буде визначатися щомісяця випадковим чином за допомогою спеціальної комп’ютерної програми. Щомісяця розігруються 3 головних призи (повернення повної вартості квитка) до кінця строку дії акції.

З початку 2014 року ПриватБанк продав понад 840 тисяч електронних квитків на транспорт, у тому числі 680 тисяч залізничних квитків. Продаж квитків можливий через 12 000 терміналів самообслуговування та 2 500 відділень ПриватБанку по всій Україні. Також купити квиток на поїзд в будь-який час можна на спеціальному сайті bilet.pb.ua та Приват24, оплачуючи картки пластиковими картками будь-яких українських банків. Електронний квиток з QR-кодом, куплений у банку, дає право проїзду в поїзді без обміну на паперові квитки.