Однак змінити своє життя на краще можливо. Це доводять мешканці будинку по вулиці Чорновола 40. Активісти вирішили облаштувати свій підїзд багатоповерхівки самотужки . Роботи почали із вхідних дверей та ганку. За власні кошти люди відремонтували вхід до підїзду,та взлися за пензлики. Адже головна мета була виокремити своє помешканя від усіх інших. Що з цього вийшло дивимось разом.

Зміни у суспільстві починаються з себе, та своїх вчинків. Мешканці першого під'їзду по вулиці Чорновола 40 втомилися щодня проходити повз власні проблеми. І вирішили самотужки взятися за облаштування свого під'їзду.

Спочатку розповідає Павло, відремонтували сходи, встановили додатковий дах, і поштукатурили стіни. Лише потім взялися їх розмальовувати. За основу малюнку взяли - українські мотиви, тут же зобразили і улюбленця всього двору рудого кота. Дівчат - художниць запросили з університету. Студентки не вагались, адже це їх перша робота на фасаді.

Усі ремонтні роботи потягнули майже на 6 тисяч гривень. 4 з половиною зібрали самі мешканці під'їзду. Радіють, що поруч живуть такі ініціативні сусіди.

У планах мешканців - заварити сміттєпровід і у вільному приміщенні обладнати так звану колясочну. Але у ЖКП наразі немає грошей, щоб заварити сміттєпровід. Тому люди закликають усіх рівнян почати змінювати світ навколо себе. Адже у будинку залишились підїзди, у їх первинному вигляді.