Всесвітній день боротьби проти малярії.

Міжнародний День ДНК.

Іменини святкують: Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван

Символ дня - Жаба. Складний день. У цей день людині легко піддатися гордині, вона може бути звабленою власною мудрістю й значимістю. Люди стають дратівливі і можуть виникати конфлікти на пустому місці.

Ліпше обмежити себе в контактах, особливо з тими людьми, які вносять в наше життя нервозність, неспокій та метушливість.

Не варто починати нові справи. По можливості краще відкласти будь-які фінансові операції, навіть якщо здається, що все йде добре.

В спорті краще обмежити навантаження, зате додати масаж та сауну.

Стрижка волосся або створення зачіски в цей день залучать до вас радість і щастя.

Від сексуальних контактів сьогодні краще утриматися.

Дозвілля

Кінопалац „Україна”

„Нова Людина-павук 2: Висока напруга”, „Реальна білка”, „Саботаж”, „Дивергент”, „Шалений патруль”, „Ріо 2, “Ной”

Кіноцентр “Ера”

„Нова Людина-павук 2: Висока напруга”, „Під маскою жиголо” „Реальна білка”, „Саботаж”, „Дивергент”, „Шалений патруль”, „Перший месник: Друга війна”, “Ной”

Євро-Арт – виставка „Український натюрморт”

Текстильник, МПК – виставка „Усе життя, як вишиття...”

Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека - QR-виставка «Альбер Камю, 1913–2013»

Рандеву, кафе - Фестиваль рівненських рокерів 2

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – „Карма”

Погода

Ніч +8...+10, ясно Ранок +7...+10, малохмарно День +15...+17, ясно Вечір +12…+14, ясно

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня стережися незнайомців, які поводяться нав'язливо. Ти можеш стати жертвою обману і маніпуляцій з боку шахраїв. У другій половині дня можуть виникнути складнощі під час переговорів із партнерами. Порада керівника допоможе уладнати фінансові розбіжності.

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) - цей день варто присвятити побудові планів та розробці стратегії досягнень. Враховуючи минулий досвід невдач, постарайся удосконалити свою методику роботи. У другій половині дня тобі доведеться виконати багато рутинної роботи з документацією. Увечері усамітнися, щоб відволіктися від проблем і побутових турбот.

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – вранці твій настрій може зіпсувати конфлікт із коханою людиною. У другій половині дня спілкування з партнерами буде напруженим, старайся знайти компромісне рішення. Керівник схвалить твої плани і сприятиме їхній реалізації. Увечері не варто вирушати в галасливі місця і запрошувати гостей, які можуть втомити тебе.

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня стеж уважно за планами і діями конкурентів. Тобі вдасться викрити змову в середовищі колег, що істотно підвищить твій авторитет. У другій половині дня можуть виникнути перешкоди у вирішенні питань із бюрократичними інстанціями. Не варто розголошувати свої професійні таємниці, існує ризик обману.

Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня керівник може провести перевірку. Тобі варто навести порядок на робочому місці і підготувати відповідні документи. У другій половині дня вирішення фінансових питань буде ускладнено. Тобі потрібно звернутися по допомогу до впливової особи, щоб вирішити проблему.

Д і в а (24.08 - 23.09) - цей день ефективний для вирішення фінансових питань. Сміливо можеш брати кредит на розвиток бізнесу. У другій половині дня сконцентруйся на веденні переговорів із приводу довгострокового співробітництва. Ділова вечеря з однодумцями буде дуже плідною і принесе фінансову вигоду.

Т е р е з и (24.09 - 23.10) - сьогодні тобі варто зайнятися побудовою нових ділових зв'язків. Переговори з іноземним партнерами принесуть стабільне довгострокове співробітництво. У другій половині дня стримуй свої емоції під час діалогу з колегами. Недоброзичливці провокуватимуть тебе на навіжені вчинки.

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні тобі варто проявити максимальну активність і наполегливість під час переговорів. Уміння прогнозувати розвиток ситуації допоможе зробити правильний вибір. У другій половині дня на тебе чекає успіх у вирішенні організаційних питань. З'явиться особа, яка буде зацікавлена в реалізації твоїх планів.

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня твій настрій може зіпсувати критика з боку колег. Не варто втручатися в розбіжності і чужі інтриги, це призведе до втрат. У другій половині дня старайся уникати розмови з керівником. Тобі потрібно завершити розпочаті справи, щоб не залишати хвостів. Увечері діалог із партнером буде напруженим.

К о з е р і г (23.11 - 21.12) – у першій половині дня намагайся використовувати вдалий момент для розмови з керівництвом. Тобі варто приділити увагу обговоренню нових ідей серед колег. У другій половині дня ти зможеш укласти довгостроковий договір із вигідною перспективою. Увечері збери друзів і влаштуй веселу вечірку. В о д о л і й (21.01 - 18.02) – можуть виникнути складнощі в роботі техніки. У другій половині дня тобі доведеться піти на поступки в переговорах із партнерами. Не варто провокувати конфлікт через власні амбіції, вчись працювати в групі. Увечері тобі доведеться надати допомогу і підтримку старому другові.

Р и б и (19.02 - 20.03) – цей день варто присвятити вирішенню глобальних і важливих питань. Підписуючи документи, будь уважніше і порадься з досвідченим експертом. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з керівником. Не слід проводити ризиковані фінансові операції. Увечері не варто вирушати в далекі поїздки.