Рівне прибрали. За тиждень до Великодня рівняни вийшли на вулиці міста та влаштували загальноміську толоку. Щоправда акція зі збору сміття об'єднала переважно молодь. Водночас цього дня з граблями та лопатами були помічені і обласні чиновники.

Рівнянка Марина одна з небагатьох, яка вирішила зробити наше місто чистішим. Вона без вагань і незважаючи на прохолодну погоду взялася прибирати вулиці Рівного.

Акція "Зробимо Україну чистою- 2014" з прибирання парків, скверів та інших місць відпочинку відбувається вже вчетверте. Загалом, цього дня активісти наводили лад на 12 ділянках міста. Навіть, у центрі міста знайшли собі роботу.

За день, на цій ділянці молодь назбирала близько ста пакетів сміття, які згодом вивезли комунальники. Влаштували толоку вихідними і чиновники Рівне нської облдержадміністрації. 180 працівників прибирали парк "Єврейку".

Інший заступник Сергія Рибачка Тарас Пустовіт зізнався - лопату та граблі в руки бере не вперше та з задоволенням. Вважає, толока перед Великоднем - гарна українська традиція. Однак, пропозицію щомісяця чи щоквартально чиновникам прибирати у Рівному вважає недоцільною.

Загалом, в області до загальноукраїнської толоки долучилися управлінці, підприємства та громадськість. Вони розчистили півтори тисячі гектарів прибудинкової території, більше 200 м2 газонів та квітників, ліквідували 519 несанкціонованих сміттєзвалищ та висадили 35 тисяч саджанців дерев та кущів.