Голова облдержадміністрації підсумував місяць перебування на посаді. Сергій Рибачок оголосив свої головні здобутки: ними вважає запуск системи призначень, початок роботи над новим бюджетом для області, який планують підготувати за два тижні, і стабілізацію ситуації на Рівненщині.

Інвестиції, енергоефективність та стабільність. Такими будуть головні віхи роботи очільника Рівне нщини. Кадрова крига скресла, заступників вже призначили офіційно, голів районів призначати тільки почали, каже голова облдержадміністрації. І представляє журналістам чергового кандидата - в начальники управління капітального будівництва. Основним претендентом у це крісло називає Володимира Дмитрука.

А ще губернатор пообіцяв стати повністю відкритим і пообіцяв свої робочі графіки розміщувати на офіційному сайті облдержадміністрації. І запустити механізм під умовною назвою "електронна люстрація".

Стратегічні ж цілі - це інвестицій, передусім в енергоефективність і розвиток місцевих джерел енергії. Малі гідроелектростанції, та торф'яна галузь - на першому місці. І наразі влада області всіма можливими способами намагається залучити інвесторів в ці галузі.