Версію вбивства у міліції офіційно заперечили. Нагадаємо, 14 лютого у будинку міста Костопіль знайшли мертвою 33-річну рівнянку. У жінки був ніж у серці.

Як повідомили у Костопільському РВ міліції, Наталія приїхала у районний центр до свого знайомого у гості. Люди випивали. Вночі жінка хотіла сісти за кермо свого автомобіля, будучи нетверезою. Втім чоловік її не пустив. Тоді Наталія схопила ніж і вдарила себе у груди. Знайомий викликав лікарів. Але врятувати життя людині вони вже не змогли. Розглядалося дві версії події – самогубство та вбивство. Знайомий Наталії був серед головних підозрюваних. Але після висновків судово – медичної експертизи та свідчень всіх свідків, правоохоронці розповіли, що це було самогубство. Рівнянка сама вдарила себе ножем у груди від чого і загинула.

Ще одного самогубцю виявили поблизу селища Клевань, що у Рівне нському районі. Чоловік ще з 8 січня вважався зниклим. Нещодавно його знайшли повішеним у лісі. Виявив мертву людину лісник. Загиблим виявився 56-річний Степан, житель селища Клевань. Його впізнали рідні. Людина вже півтора місяці перебувала у розшуку. Втім про зникнення чоловіка рідні не повідомляли. Бо чоловік йшов з дому не вперше. Мав звичку їздити по монастирях до різних міст. Правоохоронці вже майже певні, що це було самогубство, адже під час огляду тіла, ознак насильницької смерті не виявлено.