Ще п’ятеро опинилися у лікарні. Автопригода сталася сьогодні близько сьомої годину ранку неподалік міста Дубно. Мікроавтобус «Рено-Трафік» зіткнувся з вантажівкою «Мерседес-Атего».

У результаті удару троє людей одразу загинули на місці пригоди. А це водій та пасажири автомобіля Рено. Ще одна людина від отриманих травм померла у лікарні. Водія вантажівки та ще чотирьох пасажирів мікроавтобуса з різноманітними травмами госпіталізували у Дубенську ЦРЛ.

Поки не відомо куди їхали загиблі люди і хто вони. Адже документів при них не було. Потерпілі ж були непритомні. Їхні особи зараз встановлюються. Водієм вантажівки є мешканець Рівне нщини. Він розвозив молочні продукти. На момент дтп саме їхав на загрузку товарів. Наразі він перебуває у травматологічному відділенні лікарні з травмою ніг. Вже відомо, що за кермом мікроавтобуса був 38-річний житель селища Демидівка.За попередніми даними він віз робітників.

За яких обставин відбулося зіткнення - зараз з’ясовують правоохоронці. Кажуть, дана ділянки дороги не є аварійною. Вранці були опади тому можливо водія "Рено" занесло або ж він заснув за кермом. Та якими б не були висновки експертів, найвірогідніше нести покарання буде нікому. Адже винуватець автопригоди вже мертвий.

До теми:Смертельна ДТП на Рівне нщині [ФОТО+ВІДЕО]