Міжнародний день стоматолога


 

Найбільш сильний в енергетичному плані день. Ні в якому разі не можна проводити його пасивно. Краще потратити цю енергію на щось корисне. Можна попрацювати фізично або розумово - енергії буде достатньо.

Організму можна і, навіть потрібно давати підвищене навантаження - він із усім справиться найкращим чином. Можна направити енергію на духовне вдосконалення.

День сприятливий і для активного заняття бізнесом.

Сприятливі походи, заняття спортом та інші активні дії. Добре починати нові оздоровчі практики.

Пасивність у цей день - це шлях до хвороб.

Cтрижка принесе гостроту почуттів, поліпшить вашу здатність до передбачення й проникливість.

Секс цього дня принесе масу задоволення. Чим більше його буде - тим краще.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогоднішній день слід присвятити виправлення помилок, допущених раніше. Нині твої шанси досягти успіху досить високі, хоча методи доведеться використовувати нетрадиційні. Сприятливий день для полювання за чимось, що дуже непросто здобути. Або за кимось. Приділи особливо пильну увагу раціон.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – постарайся зберігати спокій, сьогодні він тобі знадобиться. Можливо, доведеться спішно виправляти чиїсь помилки. Для тих , хто досі перебуває в пошуках стабільної роботи, сьогодні дуже вдалий день. Можливі проблеми з кишківником,  тож варто виявити прискіпливість до їжі.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – з'ясування взаємин з родичами і сусідами - не найприємніше проведення часу, зате воно гартує дух і тіло, а також ніколи не вичерпається - тобто у тебе завжди буде можливість для тренування. Не варто надмірно  захоплюватися цитрусовими. У них міститься багато кислоти, яка шкідлива при посиленій шлунковій секреції.



 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогоднішній день обіцяє бути досить продуктивним у плані роботи, але важким і напруженим щодо всього, що стосується особистого самопочуття. Сьогоднішній день як не можна краще підходить для прийому їжі у великій дружній компанії. Відповідно, і їжа повинна бути „компанійською”.




Л е в (23.07 - 23.08) – те, що ви сьогодні вважаєш проблемами, такими явно не є. Це не більше ніж тимчасові труднощі, в подоланні яких і полягає радість життя. Бо що то за життя - без боротьби? Для Львів зараз фінансові проблеми відіграють дуже істотну роль. Зірки не радять шикувати, варто обмежитися найнеобхіднішим.




Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогоднішній день просто ідеальний для всякого роду поїздок. Дуже сприятливий час, щоб сформувати здорові звички як у харчуванні, так і в способі життя в цілому. Прояви силу волі, адже ти можеш впоратися з усім, якщо захочеш. Тобі варто виховувати в собі терпимість до чужих недоліків!




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – допоможи ближньому своєму, і коли-небудь він допоможе тобі. Сьогодні в тебе буде трохи вільного часу - цим і займися. Остерігайся респіраторних інфекцій, оскільки зараз великий ризик підхопити застуду. Краще обмежити контакти з хворими людьми, а поки всіма силами активно зміцнювати свій імунітет.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – –  зірки настійно рекомендують прислухатися до порад зі сторони. Можливо, вони будуть виходити від людини, не цілком компетентної в даній справі, проте дозволять подивитися на звичну проблему під новим кутом зору. Тобі не варто в цей день їсти занадто багато солоного або смаженого.


 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – не варто сьогодні бути надто злопам’ятним. Слід врахувати, що це псує, в першу чергу, твої ж нерви. Філософські роздуми допоможуть знайти рішення непростих проблем, - ти зможеш проаналізувати ситуацію. Не найкращий день, щоб не звертати уваги на дрібні нездужання. Легше виправити зараз, ніж довго лікувати згодом.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – забудь на сьогоднішній день про радощі життя. Т можеш дуже продуктивно попрацювати, причому плоди твоєї самовідданої праці не змусять себе довго чекати. Не варто упускати такий шанс. Зараз Козерогам слід пам'ятати про те, що в турботі про здоров'я має місце така важлива деталь, як регулярність.

 



В о д о л і й (21.01 - 18.02) – здається, тобі пора згадати про те, що на світі існують не тільки робота і невідкладні справи, але також не в меншій мірі невідкладні справи особистого характеру. Ти не зможеш зігрітися від почуття власного достоїнства через виконану роботу, а ось тепло коханих рук буде незамінне...




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – тобі варто якийсь відрізок свого вільного часу приділити обмірковування робочих проблем. Сміливо ділися роботою і обов'язками, які не можеш (або просто лінуєшся) виконати. А тим часом займися відновленням внутрішнього балансу. Виходячи з дому, не вдягайся надто тепло.





 

Дозвілля

„Вій” 3D

„Ця незручна мить”

„У спорті тільки дівчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”



 

„В спортi тiльки дiвчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”

 „Лікар. Учень Авіценни”

„Вій”

„Геракл: Початок легенди”

„Я, Франкенштейн”



 


 

Чайка, торгово-розважальний центр - Лазерне шоу! Цирк "Аріна"

Театр ляльок – „Ослик” (веселий урок), „Казка про Омелька”

GONZO, кіноклуб – „MANGUST”