34-річний рівнянин пішов гуляти з сином ввечері, коли вже стемніло. Вирушили до озера Басів Кут. Батько взяв санчата аби покатати малого. Втім прогулянка затягнулася. Чоловіки довго не поверталися додому. Дружина почала хвилюватися.

Рятувальники побачили сліди від санчат. Вони вели на середину озера. Здогадалися, що люди провалилися під лід. Почали пошуки тіл.

Чому люди вийшли ще на зовсім крихкий лід - поки не відомо. Версію про те, що батько хлопчика був нетверезий, рідні заперечують. Мовляв, чоловік займався спортом і взагалі не вживав алкоголь. Можливо, трагедія сталася через те, що малюк першим пішов на замерзле озеро і провалився, чоловік хотів врятувати його, але також потонув.

На момент зйомки, дитину з води ще не дістали. Пізніше рятувальники повідомили, що хлопчика знайшли за 15 метрів від місця де був його батько. Загиблого малюка підняли на поверхню. Відомо, що він був однією дитиною у родині. На місці події весь час знаходилась і його 26-річна мати. Жінка перебувала у шоковому стані.