Готові стояти до кінця. На рівненському та інших майданах України і далі залишаються студенти та старші від них мітингувальники. Незважаючи на те, що Верховна Рада не проголосувала за відставку Уряду, люди сподіваються своїми мирними акціями таки домогтися справедливості.

Пронизливий вітер, дощ і мороз не лякають студентів. Вони і далі продовжують ходити Рівним від однієї адмінібудівлі до іншої, вигукуючи гасла та співаючи гімн України. А відправною точкою і місцем зустрічі для всіх стає майдан Незалежності, де можна отримати інформацію про те, що відбувається у Києві та в країні. Рівне нські студенти хочуть своєю небайдужістю довести, що мають право жити у демократичній країні.

Студенти відверто говорять, що викладачі попереджають тих, хто виходить на майдани і пікети, що тут лише одна політика і провокації.

Чи довго ходитимуть на мітинги рівненські студенти, невідомо. Патріотично налаштовані викладачі та ректорат вищих навчальних закладів йдуть назустріч і дозволяють скласти іспити пізніше. Адже молодь налаштована стояти до перемоги.

Активісти з Майдану теж налаштовані стояти, поки не будуть виконані їхні вимоги.

Чи стануть їхні слова суворою правдою, українці побачать найближчими днями. Звісно, якщо мирні акції протесту не затягнуться на кілька тижнів.