Найсильніші важкоатлети області визначали минулих вихідних кращих. На відкритий кубок Рівненщини завітали не тільки місцеві спортсмени. Приїхали до міста силачі з сусідніх регіонів. Про те як не тільки хлопці, а і тендітні дівчата піднімають десятки кілограмі заліза.

Змагання з пауерліфтингу та жиму лежачи цьогоріч вперше проходила у новому форматі. Спортсмени в перший змагальний день могли себе спробувати у присіданні, жимі, чи становій тязі без спеціальної екіпіровки. На наступний же день спец одяг використовувати дозволялось. Організатори кажуть, що це зробили задля залучення більшої кількості учасників.

Всього ж на відкритий кубок Рівне нської області з пауерліфтингу завітали спортсмени з усіх куточків регіону. Окрім того, змагались тут і атлети із Нетішина, Бродів, Нововолинська та Луцька. На турнір п’ятьох спортсменів виставила і обласна організація «Інваспорт». Кажуть слабозорі спортсмени можуть легко змагатися з усіма іншими.

У підсумку у неофіційній командній першості найбільше нагород виборола команда із Рівного. Срібло у Кузнецовська. І бронзові нагороди поїхали до Здолбунова.