Каратисти області на два дні з‘їхалися до Рівного. Семінар-гашуку вже вдруге зібрав юних спортсменів задля того, аби досвідчені тренери поділилися секретами японського бойового мистецтва. Більше п’яти десятків хлопців та дівчат терпляче тренувалися, не зважаючи на спрагу та втому.

Обласний семінар-гашуку з годзю-рю карате в Рівному проходив вже вдруге. Всі учасники регулярно тренуються у своїх залах, але подібне зібрання допомагає не тільки перевірити фізичну підготовку спортсменів. Втім і вона має бути на високому рівні. Тренування з 10-ї ранку до 6-ї вечора витримає не кожен.

На семінар до рівного з’їхалися юні каратисти із Сарн, Костополя та Березного. Були тут і спортсмени із обласного центру. Всього майже шість десятків учасників впродовж двох днів витримували нелегкі випробування. Були тут і дівчата. Показували вони все на що здатні. Кажуть, особливого фізичного навантаження не відчували.

Обласний семінар-гашуку був своєрідною підготовкою до обласних змагань з годзю-рю карате які плануються на листопад місяць. А у майбутньому, організатори пообіцяли кожного із учасників подібних семінарів відзначати пам’ятними сертифікатами.