Закриття концертного сезону 2012-2013 відбулося вчора ввечері. У програму гала-концерту включили найяскравіші творчі номери. Прозвучало понад десяток музичних композицій. Глядацька зала просто тріщала. Як виявилось -розкупили усі квитки. Відпочити інструментам у філармонії дадуть до жовтня. Саме на цей місяць заплановане Відкриття нового концертного сезону.

Так і сталося. Вражають з першого концертного номеру. Дует Ботезіні смичкових з оркестром на сцені грають артисти з різних куточків України. Звучить скрипка з Києва та контрабас з Одеси.

На цьому творчі проекти вечора не закінчуються. Слухачам дарують нові аранжування, неочікувані інструментальні дуети, російські романси та арії з всесвітньо відомих опер. Ми відшукали чи не найголовнішого "гвинтика" у концертній програмі. Михайло Іванів скрипалює у оркестрі, дуетно доповнює фортепіано на тему "Besame mucho" та тріо з гітарою. Розповідає, деякі з музичних номерів склали абсолютно випадково.

Традиційно завершують гала-концерт хоровими виступами. І цього сезону їхній репертуар підібрали не просто так.

Уже за тиждень - 25 червня Рівне нська філармонія знову запрошує почути та відчути високу матерію звуків. Закриття органного сезону обіцяють не менш цікаве. Твори Мендельсона гратимуть не лише солісти філармонії, а й гості з Києва.