Стрільців не спіймали і досі.

Нагадаємо, у кінці жовтня минулого року невідомий нападник вистрелив чотири рази у спину Олександру Бугайчуку. Сталося це на вулиці Князя Володимира. Чоловік поставив автомобіль у гараж і саме повертався додому. Після нападу підприємця госпіталізували до лікарні. Врятувати його життя не вдалося. Через тиждень він помер. Працівники міліції встановили, що стріляли у чоловіка з вогнепальної зброї. Але хто – невідомо досі.

У директора меблевих магазинів Мирона Мочарного стріляли з пневматичної зброї. Сталося це у кінці березня. Чоловіку пощастило більше. Він відбувся незначними пораненнями. Правоохоронці також поки не знайшли стрільця.

У міліції смерть далекобійника у жовтні минулого року та напад на директора мережі меблевих магазинів між собою не пов'язують. У першому випадку злочинець скористався зброєю із гумовими кулями. А таку згідно чинного законодавства мають право зберігати обмежене коло осіб. Інший не спійманий зловмисник стріляв у підприємця з пневматичного пістолета. Таку зброю сьогодні може купити кожний хто досягнув повноліття.

Про злочини скоєнні проти місцевих підприємців почали говорити і мешканці Рівного. Зокрема про доступність пневматичної зброї.

Щоб придбати пневматичний пістолет, українцям жодних медичних довідок про стан психічного здоров’я не треба. Для порівняння у сусідній Латвії це обов’язковий момент. А тим часом міліція продовжує перевіряти усі версії нападів на рівненських підприємців. Пошуки обох стрільців тривають.

Дивіться також: У Рівному невідомий злочинець підстрелив чоловіка , Рівне нський бізнесмен називає свій розстріл серед білого дня... розіграшем