Вже рік місто атомників лихоманить від конфлікту між міським головою та депутатами міськради. Обранці вже чотири рази висловлювали меру недовіру, але звільнити його з посади ніяк не можуть. На початку тижня кузнецовські депутати навіть пікетували Рівненську обласну державну адміністрацію та зустрічалися з її очільником.

Депутати Кузнецовської міськради докоряють міському голові Сергію Анощенку у свавіллі, земельних оборудках та неефективному використанню бюджетних коштів. Кажуть, саме позиція мера стала на заваді нормальному функціонуванню міського самоврядування.

Депутати розповідають, прокурор Кузнецовська подає до суду, лише на рішення міської ради. Пікетувати Рівне нську обласну державну адміністрацію та зустрітися з Василем Берташем разом з колегами приїхав і секретар міськради Ігор Куц. Пояснює, власними силами депутати вже не можуть вплинути на ситуацію у місті атомників.

Голова Рівне нської облдержадміністрації з депутатами зустрівся. Проте переконує, не має жодних важелів впливу ні на міських обранців, ні на мера Кузнецовська.

Відповідне подання до Верховної Ради України Василь Берташ зробив ще вчора. Але, чи проголосують за нього народні обранці, стане відомо вже після відкриття наступної сесії Парламенту. Тоді ж і визначиться чи будуть у Кузнецовську вибори міської влади.

Дивіться також: Мер Кузнецовська залишив свій кабінет тільки після втручання нардепів