І хоча на другий пленарний день сесії винесли тільки три питання, за них міські обранці голосували не підняттям рук, а натисканням кнопок. Найбільше ж дискусій викликало питання про реформу в медичній галузі міста.

Друге пленарне засідання сесії Рівне ради розпочалося з півгодинним запізненням. Депутати з фракції "Батьківщина" весь це час про щось домовлялись у нарадчій кімнаті. На початку самого засідання перед міськими обранцями виступив керівник Рівне нського центру соціального партнерства. Запропонував запровадити у Рівному систему енергоменеджменту.

Міський голова каже, пропозиція приваблива, але її потрібно довивчати.

Перше питання - розподіл субвенції з державного бюджету. Місто отримало зі столиці понад тринадцять мільйонів гривень. Кошти підуть на заробітну плату вчителям та лікарям. Голосувати за це питання депутати Рівне ради почали по-різному.

Система "Рада" вперше запрацювала. Такий розподіл коштів підтримали 32 міські обранці. А далі виникла дискусія - реорганізацію станцій швидкої допомоги у Рівному схвалюють не усі.

Таким підходом до розгляду питання окремих депутатів обурив.

Після двох перерв у засіданні міські обранці таки погодились передати на баланс області станції швидкої допомоги. І розійшлися до двадцять сьомого грудня. Саме тоді депутати прийматимуть бюджет міста на 2013 рік.