Про голодомор - мовою скульптури і живопису розповідають рівнянам студенти. Рівненська бібліотека для юнацтва презентувала виставку творчих робіт "У пам'ять про скорботний 32-33-й...". Учасниками стали студенти Інституту мистецтв, що у своїх творіннях показали жахливі події Голодомору.

скорботи, хвилиною мовчання та виставкою тематичних творчих робіт вшановують пам'ять жертв Голодомору у Рівному. Дійство спеціально організували незадовго до Всеукраїнської акції "Запали свічку", що має відбутися у суботу, 24 листопада. Організатори розповідають , виставка - результат спільної роботи студентів і бібліотеки.

На огляд відвідувачам представили роботи з дерева, кераміки та текстилю. Символічністю вирізнявся гобелен Марії Голиш - "Мій незламний народ". Про втілені за допомогою нитки образи розповідає керівник роботи.

Атмосферу виставки задали проникливі твори студентів-бандуристів Рівне нського музичного училища. Історію Голодомору переповідають і літературні твори, представленні на книжковій виставці "Чорна сповідь моєї Вітчизни". Організатори заходу роботою задоволені.

Виставка про Голодомор триватиме ще два тижні. Захід організували, аби про ці події пам'ятали якнайдовше.