В розпалі новий сезон Екстра-ліги міні-футболу. Рівненський клуб "Кардинал" приймав вдома "Єнакієвець" із Донеччини. Гості приїхали із серйозними намірами. "Кардиналу" ж потрібно було закріпити свої попередні досягнення результативною грою.

На поле „Кардинал” вийшов впевнено. Вже на восьмій хвилині першого тайму граючий тренер рівнян відкрив рахунок. Після цього суперник активізувався і почав атакувати, і вже на 12-ій хвилині Віталій Скорий із „Єнакієвця” забив гол у відповідь. Далі гра у господарів поля не заладилася, виглядали вони помітно слабше, раз за разом підпускаючи суперника все ближче до воріт. Врешті це відобразилося на кінцевому результаті гри. Тренер пояснює - "Кардинал" провалив захист.

Перший тайм гри закінчився з рахунком 2-1. Після перерви, кардиналівці замінили воротаря, моральний настрій команди змінився, але на полі особливих змін не відбулося. На 24-ій хвилині, вихованець рівненського клубу Михайло Волянюк забив у ворота "Кадиналу" третій гол. "Єнакієвець” продовжував наступати, зберігаючи контроль над м’ячем. Кардиналівці хоч і провели декілька хороших контратак, але голами вони не закінчилися. За хвилину до закінчення гри Рівне нська команда взяла тайм аут, після чого гравці змінили тактику і вже на 39-ій хвилині Андрій Чернієнко забив гол, чим скоротив відставання. За останні секунди поєдинку „Кардинал” зрівняти рахунок не зміг і зазнав першої поразку в цьому сезоні.

Четвертий тур „Кардинал” пропустить і вийде на поле проти Луганського „ЛТК” вже тринадцятого жовтня.