Обидві аварії стались на дорозі Київ – Чоп. У Корецькому районі неподалік села Користь вантажівка «МАН» розчавила підводу, яка рухалась в попутному напрямку краєм проїзної частини.

26-річний візник загинув на місці пригоди, його пасажир-ровесник зі струсом головного мозку потрапив до лікарні. Схожа автопригода сталась і в Гощанському районі. Тут поблизу села Бабин вантажівка «ГАЗ», якою керував 52-річний Ігор, врізалась у підводу. Вона рухалась в попутному напрямку.

В результаті зіткнення пасажир підводи, 25-річний Сергій з Гощанського району, загинув на місці пригоди. Візника, 27-річного Юрія та ще одного пасажира, 46-річного Петра, госпіталізували в районну лікарню. Нині обставини обох ДТП вивчають слідчі міліції – за фактом загибелі людей вже порушили кримінальні справи. Тим часом співробітники ДАІ закликають водіїв гужового транспорту подбати про власну безпеку. Обладнайте підводи світлопривертаючими елементами, а за можливості, взагалі уникайте поїздок в темну пору доби, - радять вартові доріг.