Вони повертались з відкриття новозбудованого територіального центру для інвалідів та престарілих у Дубровицькму районі, який збудували після трагічних подій 9-ого липня у селі Біле. Нагадаємо, тоді під час пожежі у будинку для літніх людей загинули 16 мешканців цього закладу.

Як повідомили в обласному відділі ДАІ, поблизу села Яринівка Березнівського району кортежу українських чиновників не поступився дорогою автомобіль «Опель» - водій став пізно гальмувати, з’їхав на узбіччя після чого авто втратило керування та його винесло на зустрічну смугу. Машина Карпачової встигла проскочити тож омбудсмен відбулась лиш переляком.

Удар прийшовся в авто заступниці Тігіпка – «Мазду - 6» знесло в кювет після чого вона перекинулась. Бічні подушки безпеки врятували людей, але Дроздова отримала забій хребта. Постраждав також її водій та пасажирка. "Опель" також знесло на узбіччя, легковик завис над кюветом. Ніхто з людей, які їхали в машині, не постраждав.

Лиш пасажирка, молода жінка на 5-му місяці вагітності, пережила сильний стрес. Потерпілим на місці надали медичну допомогу після чого доправили в обласну клінічну лікарню. За словами лікарів, загрози їхньому життю немає. Усе гаразд, сподіваються медики, буде із вагітною жінкою – наразі стан її здоров’я оцінюють як задовільний.