Дорожньо-транспортна пригода сталась на дорозі Городище – Рівне – Старокостянтинів у Дубровицькому районі. На годиннику була 20-та година – вантажівка ДАФ на молдавських номерах рухалась з Білорусії в напрямку Дубровиці коли з темряви несподівано винирнув велосипедист - він їхав у попутному напрямку справа, - розповіли в обласному відділі ДАІ.

Зреагувати водій не встиг – чоловік загинув під колесами «фури». За кермом перебував 65-річний Василь з Молдови. Однією з причин трагедії ДАІшники називають відсутність світлопривертаючих елементів на велосипеді та одязі загиблого. Та кінцевий висновок за експертами та слідчими – за фактом ДТП буде порушена кримінальна справа. А поки правоохоронці просять допомогти встановити особу загиблого - на вигляд йому близько 50-ти років, був одягнений у темно-синю сорочку в клітинку, світло-сірий светр з темним геометричним малюнком, темні брюки, на ногах - чорні туфлі.

Працівники ДАІ нагадують: на календарі жовтень і зараз темніє значно раніше тож закликають велосипедистів та пішоходів виділяти себе ліхтарями або ж світлопривертаючими елементами. Так, переконані вартові доріг, ви вбережете себе від подібних наслідків.