Будулай - так у народі називають цілителя Віктора Сірочука. Володіє відомий знахар і письменницьким талантом. На фестивалі "Різдвяна Зуза" він продемонстрував рівнянам свої художні твори. А по тому - поділився рецептом міцного здоров'я і міцним цілющим напоєм. Анна Яцук скуштувала.

Зустріч з народним цілителем Віктором Сірочуком відбулася під час мистецького фестивалю "Різдвяна зуза". Триває він в області з 19 грудня. У рамках фестивалю проходять виставки, презентації та творчі вечори. Одна з них пройшла з рівненським знахарем та поетом Віктором Сірочуком.

Тамара Лазарчук, директор мистецької галереї "Зуза":

— Віктор Сірочук є багатогранною особистістю. Він є майстром декоративно-прикладного мистецтва, спортсменом, поетом та головне — має дар цілителя.

Віктор Сірочук на своєму творчому вечорі представив цілющий напій "Дивосил". Він має 38 градусів міцності, настояний на семи цілющих травах. Ясновидець виготовляє його сам. Каже, чимало людей просять, аби він попав на прилавки аптек.

Окрім цілительства, рівненський Будулай пише вірші. Побачило світ вже три його збірки.

Зустрітися з відомим рівнянином прийшло чимало людей. Організатори творчого вечора обіцяють не зупинятися на цьому. Планують і надалі знайомити громадськість з іншими, не менш відомими людьми краю.