Ні для кого не секрет, що безпека вашого дому залежить від надійності замкової системи. Звісно, на це впливає і багато інших факторів, проте при виборі дверної фурнітури особливу увагу потрібно приділити саме безпеці замикання дверей. Про це й поговоримо далі.

При виборі фурнітури для вхідних і міжкімнатних дверей, варто в першу чергу звертати увагу на якість. Як кажуть фахівці, неякісні замки, петлі та ручки – це гроші на вітер. Саме якість такої фурнітури гарантуватиме вам надійність та безпеку.

Якими критеріями потрібно керуватися при виборі такої продукції?

  1. Для вхідних дверей найбільш важливою є безпека, слід встановлювати мінімум 2 системи безпеки, аби унеможливити доступ до будинку чи іншого нерухомого об’єкту.
  2. При виборі дверної фурнітури, звертайте увагу на тренди у цій сфері – серед дверних ручок зараз найбільш популярні геометричні форми з матовими та глянцевими поверхнями.

Які з замків є найбільш безпечними?

Найпоширенішими в Україні є врізні, накладні та навісні замки. Найбільш безпечними серед них є врізні замки. Одною з переваг таких замків є також те, що вони не псують зовнішній вигляд дверей. Накладні замки використовуються, здебільшого, як допоміжні, це додатковий захист вашого дому чи іншого нерухомого об’єкта. А от навісні замки використовуються для допоміжних об’єктів – гаражів, складських приміщень та ін. Вони аж ніяк не підходять для захисту дому.

Що стосується систем безпеки, то нині все частіше використовують біометричні системи ідентифікації. Фурнітура таких систем реагує на відбитки пальців, що підвищує рівень безпеки, а також вирішує головну задачу при взломах – дає можливість швидше знайти зловмисника.

Також масово використовують механічні системи, в які вмонтовані чіпи для запису історії використання і системи, які працюють у парі з смартфоном користувача.

Щоб зробити правильний вибір та отримати якомога ґрунтовнішу консультацію, варто звернутися до професіоналів своєї справи. «ЗАМИКАЙКО» - це магазин,який займається вирішенням питань захисту рухомого та нерухомого майна за допомогою надійної замкової продукції від найкращих світових виробників.

Великий вибір дверної фурнітури і гарантія якості – це про магазин «Замикайко»!

У магазині «Замикайко» ви можете придбати: 

  • замки;
  • циліндри замкові;
  • дверну захисну фурнітуру;
  • інтер’єрну фурнітуру.

Консультанти магазину «Замикайко» нададуть якісну професійну консультацію стосовно проблем безпечного замикання та підвищення рівня безпеки квартир та будинків.

Звертайтеся за адресами:

вул. Набережна, 14
вул. Сагайдачного, 4а
Тел.: (067) 120 00 49