Нерухомість Рівне
Скільки сімей мріють про власний куточок – затишну квартиру, де все саме так, як хотілося б. І на щастя, Рівне – місто, яке може запропонувати чимало варіантів.

Сучасні й класичні, у центрі й у віддалених, але затишних районах, з розвинутою інфраструктурою, що перевірена роками, й зовсім новенькими закладами, які лише відкривають двері для нових клієнтів. Житлові комплекси чекають на жильців.

Символічно, щоб новий етап життя розпочинався у помешканні, яке створено саме для вас. Тож пропонуємо поговорити сьогодні про квартири комфорт класу у новобудовах нашого міста. І не потрібно скептично піднімати брову до гори: скільки там тих новобудов у Рівному? Насправді, кожен мікрорайон нашого міста може похвалитися появою сучасного якісного житла, яке лише нещодавно здане в експлуатацію, або ж на стадії завершення.

Здається, чудовий варіант – обрати вихідний і помандрувати містом у пошуках саме вашого варіанту. Але чи хочете ви витрачати на це цілий день? Навряд! Тому у нагоді стануть сервіси сучасної людини. Наприклад, можна попередньо визначитись із районом міста, який вам найбільше подобається і вже там обирати серед кількох новобудов. Або просто скористатися послугами професіоналів, які зібрали усю необхідну інформацію про новобудови комфорт класу на DOM.RIA . Там ви можете оглянути усі пропозиції за визначеними критеріями, не виходячи з дому. І лише обравши ті, які найбільше відповідають вимогам, вирушати на реальний огляд.

Новобудови у класі «комфорт» - це багатоквартирні будинки, здебільшого 4 поверхів. Хоча це може коливатися, так само, як і кількість квартир – від 3 до 900. Зведені будинки з цегли. У більшості вже є так звана «чорнова» обробка помешкань, хоча за бажанням можна обрати варіанти без обробки. Звісно, якщо ремонт – це не те, чим плануєте займатися найближчим часом, тоді вам підійдуть квартири з готовим оформленням.

До того ж більшість сучасних новобудов обладнані паркінгом – підземним або наземним.

Так, на сайті DOM.RIA.com представлені квартири в усіх новобудовах Рівного. Тут ви знайдете й окремі будинки й цілі житлові комплекси, і головне – усе житло перевірене й повністю відповідає зазначеному на сайті класові:— «економ», «комфорт», «бізнес», «еліт». Їх вартість залежить від району розташування, інфраструктури навколо, впорядкованості території та, звісно, компанії-забудовника.

А головне, обрати комфортне житло можна не виходячи з дому, зважаючи та довіряючи досвіду фахівців, які працюють для вас на сайті DOM.RIA.com.