Станом на 13 годину проголосували 22 тисячі виборців. Що становить 12% від загальної кількості. Спостерігачі та правоохоронці зафіксували ряд порушень. Зокрема: пошкодження скриньок та фотографування бюлетенів. Більше розповість Яна Євтушок.

Спроби сфотографувати бюлетень, недостатня кількість урн і кабінок. У Рівному спостерігачі станом на 12 годину зафіксували порушення виборчого процесу. Про це повідомила Громадянська мережа "ОПОРА".

Зокрема, до працівників правоохоронних органів надійшло 4 звернення щодо фотографування виборчих бюлетенів. Два з них відбулося на дільниці по вулиці Фабричній, 3.

Зазначимо, всі дільниці відкрилися вчасно в межах рівненського міського територіально-виборчого округу. Станом на 13 годину явка виборців становить 22 тисячі.

Нагадаємо, проголосувати за того чи іншого кандидата виборці можуть до 20-ї години вечора. Не варто забувати про дотримання протиепідемічних заходів. Під час волевиявлення, громадяни повинні мати із собою маску або распіратор. Також рекомендується прийти з власною ручкою та не брати із собою дітей.

Читайте також: Як у Рівному відкривалися виборчі дільниці