Летять шкільні роки… І от вже зовсім скоро випускники одинадцятих класів залишать свої парти, підручники та підуть у доросле життя. Але перед цим їх чекає така важлива подія як випускний вечір. Як же виглядати приголомшливо та нічого не забути дізнаєтеся з нашої статті.

  • Вечірня сукня

Для дівчаток найважливішим етапом підготовки до випускного є вибір сукні. Адже, кожна хоче виглядати найкраще та просто сяяти перед однокласниками.

Підібрати сукню, яка підкреслить красу кожної випускниці допоможуть в салоні весільної моди «Світлана». Тут ви зможете знайти розкішну та вишукану вечірню сукню, бездоганного крою, від брендових українських виробників Silviamo, Sypernova, Rozmarinі та за приємними цінами.

А підкреслити ваш образ допоможуть різноманітні аксесуари: діадеми, кольє, болеро, рукавички, віночки, сумочки, нижні спідниці та парасольки.

Працівники салону знають як догодити навіть найвибагливішим красуням. Підібрати сукню з ефектом "Вау" - мерехтливий корсет і спідниця кльош, чи ніжний і в той же час зухвалий образ, або сукня з бахромою з бісеру, тренд цього сезону, або сукня бюст'є, відкрита і вносить в образ сміливість

Завітайте за адресою: м. Рівне , вул. Небесної сотні, 16а

(067) 661-38-16

(067) 811-12-17

(097) 50-81-425

  •    Чоловічий костюм та взуття.

Випускний - це завершення дуже важливого етапу в житті. Чи варто говорити, що до такої події потрібно готуватися заздалегідь - підготувати слова подяки вчителям, побажання друзям і, звичайно ж, костюм. Адже хлопці так як і дівчата повинні бути «на висоті».

Придбати справді якісний та стильний костюм хлопці можуть в магазинах SCANDAL (Скандал)  та ACTUAL (Актуал). Досвідчені продавці-консультанти допоможуть підібрати одяг, який підійде саме вам,  підкреслить вашу індивідуальність та допоможе підкорити серце дівчини.

Магазини SCANDAL та ACTUAL пропонують: костюми (класичні і спортивні), сорочки, светри, пуловери, футболки, джинси, штани, куртки,

взуття (туфлі, черевики, мокасини).

*

Будь в центрі уваги разом з магазинами SCANDAL та  ACTUAL.

Завітайте в магазини «Scandal» за такими адресами:

вул. Макарова, 23, ТРЦ Екватор  

вул. Гагаріна, 16, ТРЦ Чайка

вул. Соборна, 99, бутік 22, ТЦ "Центральний", Стара підземка

майд. Театральний, 3, бутік 93, ТЦ "Центральний", Нова підземка

Завітайте в магазини «Actual» за адресами:

вул. Соборна, 99, бутік 73, ТЦ "Центральний", Стара підземка

майд. Театральний, 3, бутік 46, ТЦ "Центральний", Нова підземка

Телефон   097 730 36 30

Ми в Інстаграмі:   scandal_actual  

  •  Квіти

Не одна святкова подія не може обійтися без квітів: день народження, весілля, хрестини і випускний в тому числі. Адже так важливо подарувати красивий букет для своїх вчителів, батьків і звісно ж привітати самих випускників, вручивши квіткову композицію.

Допоможуть вам в цьому професіонали незвичайного квіткового салону "La Mia Fonte". Тут створюють незвичайні, неповторні, оригінальні, ніжні та креативні квіткові композиції. Разом з такими букетами від "La Mia Fonte" ви подаруєте своїм близьким хвилю позитивних емоцій.

Чому варто обирати саме студію "La Mia Fonte":

-         унікальний заклад, де поєднано квітковий салон та кав’ярню;

-         завжди широкий асортимент свіжих квітів;

-         індивідуальний підхід до кожного замовлення;

-         професійні флористи, які втілять у життя всі ваші задуми та ідеї;

-         швидке виконання замовлення;

-         доступна цінова політика.

Окрім цього студія пропонує послуги оформлення та декорування приміщень квітами для святкування весіль, ювілеїв, корпоративів та інших банкетів. Майстри своєї справи виконають все за вищими стандартами і в поставлені терміни.

Студія "La Mia Fonte" – створюємо красу та емоції для ваших сердець.

*

Чекаємо вас за адресою м. Рівне , вулиця Степана Бандери, 19

 (097) 975-30-99

 (068) 868-36-67

  •     Макіяж

Доповнити прекрасний та романтичний образ кожної випускниці допоможе красивий макіяж. В першу чергу, макіяж повинен підкреслювати ваші риси обличчя та підходити під сукню та зачіску.

З таким завданням вам допоможе впоратися професійний візажист Ірина Грицюнь. Це фея своєї справи, яка перетворить кожну дівчину в чарівну принцесу.

Ірина вже понад 6 років працює візажистом та пропонує такі послуги:

- весільний та вечірній макіяж;

- макіяж на випускний вечір;

- комерційний макіяж, створення образу для фотосесії та відеозйомки;

- діловий макіяж.

- послуги бровиста і ламімайстра: підбір форми та корекція брів воском, пінцетом; фарбування брів фарбою, хною; біофіксація брів (довготривала укладка брів); ламінування та фарбування вій.

Також, Ірина Грицюнь надає індивідуальні консультації візажиста, зробить ревізію вашої косметички та підбере косметику для щоденного використання, яка підійде саме вам.

Ірина Грицюнь – візажист, яка допоможе вам сяяти.

Звертайтеся за телефоном 096 95 05 948

Viber.: 066 98 84 926

Інстаграм.: @Hrytsiun_irina__make_up