Шлюб - справа відповідальна. Тому до вибору дати весілля молодята повинні підходити з особливою увагою. Одні дні можуть стати вдалими для заміжжя, інші - зруйнувати ваш союз. Як розрахувати ідеальну дату весілля для вашої пари за допомогою нумерології?

 Щоб розрахувати ваш ідеальний день, потрібно знати дату народження нареченої і нареченого. Спочатку додаємо всі числа в даті народження нареченої, потім нареченого, щоб вийшло однозначне число. Нижче ви знайдете приклад, як це робити.

Наприклад, наречена народилася 24.10.1989, наречений - 27.03.1986.

Число нареченої: 2 + 4 + 1 + 0 + 1 + 9 + 8 + 9 = 34; 3 + 4 = 7.

Число нареченого: 2 + 7 + 0 + 3 + 1 + 9 + 8 + 6 = 36;  3 + 6 = 9.

Число пари: 7 + 9 = 16; 6 + 1 = 7.

Що це означає?

Ваше весілля краще зіграти 7 числа. Ще можна відняти число пари з останнього дня місяця. Якщо буде 30 днів у місяці, то віднімаємо 7 і отримуємо 23 - цей день буде вдалим для вашого шлюбу.

Як розрахувати сприятливий місяць для весілля?

Для цього до місяця народження одного з подружжя додаємо 3, 4, 6, 9, 10 місяців. Наприклад, ви народилися в грудні. Вам добре виходити заміж в березні, квітні, червні, вересні, жовтні.

А якщо дата обрана?

Ви можете подивитися, що чекає вашу пару в шлюбі згідно нумерології. Або розрахувати таким чином потрібну дату. Наприклад, весілля планується 20.09.2019. Рахуємо: 2 + 0 + 0 + 9 + 2 + 0 + 1 + 9 = 23; 2 + 3 = 5. Значення числа ви зможете прочитати нижче.

Одиниця. Шлюб, який започатковують під такою цифрою, більше схожий на ділову угоду, ніж на партнерський союз. Ця цифра лідерів, тому укладений під одиницею шлюб буде характеризуватися частими розбіжностями через амбіції подружжя.

Двійка. Хороші шлюби укладаються під двійкою. Звичайно, сімейне життя пройде не без труднощів. Але в цілому - це число любові і гармонії.

Трійка. Сакральне для багатьох релігій, а також число любові і мудрості для наречених. Союз під трійкою буде міцним.

Четвірка. Ця цифра підходить для тих, хто хоче в шлюбі заробити багато грошей. У вас все вийде. Але можуть бути випробування міцності союзу грошима - стережіться.

П'ятірка. У цій цифрі зібрано жіноче і чоловіче начало, тому союз під п'ятіркою - міцний і довговічний. Ще це цифра вірності. Але конфлікти в такому шлюбі теж можуть траплятися.

Шістка. Якщо у вас шлюб за розрахунком або ви не впевнені до кінця ні в своїх почуттях, ні в почуттях партнера, тоді ваш шлюб розпадеться. Але якщо ваші почуття взаємні, то шістка обіцяє міцний союз на довгі роки.

Сімка. Своєрідним сімейним оберегом виступає сімка для молодят. Вона буде допомагати долати труднощі у відносинах і збереже шлюб.

Вісімка. Ця цифра включає в себе дві четвірки. Одна символізує багатство, друга - духовність. Вона допоможе захистити вашу родину і рід, подарує комфорт і любов.

Дев'ятка. Шлюб під дев'яткою обіцяє труднощі і випробування парі. Є ризики, що рутина може зіпсувати відносини, але сім'я буде міцною, незважаючи на всі перепони.

 Впала ікона: прикмети про ікони, які вбережуть вас від бід

Кімнатні рослини, які шкодять сімейному щастю