Цікаво, а як проводять вихідні успішні люди? І що варто робити аби стати успішними?

 Роберт Айгер: вставай раніше.

Президент компанії The Walt Disney стверджує, що його день починається о 4.30 ранку. Кожен день. Наукові дослідження показують, що наш мозок найбільш активний лише перші 2-4 години після пробудження, так що на ліниве валяння в ліжку час витрачати просто шкода. Зате які довгі і насичені вихідні виходять!

Бенджамін Франклін: май план дій.

Щоб день вийшов продуктивним, потрібно заздалегідь продумати його план. Включаючи вихідні дні. Час відпочинку ні в якому разі не скасовується, але навіть відпочинок варто організовувати продумано.

Тімоті Ферріс: не перевантажуй себе завданнями.

Наявність плану зовсім не означає список справ на двадцять пунктів, які можна ще примудритися робити одночасно. Успішні люди, і серед них американський письменник Тімоті Ферріс, знають, що такий підхід швидше знизить продуктивність дня. Саме тому він рекомендує обмежувати себе лише двома-трьома цілями, але докласти всіх зусиль для їх досягнення.

Анна Вінтур: будьте активними.

Головний редактор журналу Vogue, вона ж прототип головної героїні книги і фільму «Диявол носить Прада» щодня присвячує тенісу як мінімум годину. В здоровому тілі - здоровий дух, і вихідні зовсім не привід зробити виняток для цього правила.

Опра Уїнфрі: знайди момент для тиші.

Серед повсякденної суєти дуже важливо приділити час для того, щоб побути наодинці з самою собою, тому знаменита телеведуча Опра Уїнфрі виділяє як мінімум 40 хвилин кожен день для медитації.

Джек Дорсі: підготуйся до наступного тижня

Виявилося, що творець Твіттера вже в неділю починає в деталях продумувати хід наступного тижня. «Понеділок потрібно починати у всеозброєнні» - ще один маленький секрет успішних людей.

Ренді Цукерберг: відключись від соціальних мереж.

Саме так, сестра Марка Цукерберга, творця найбільшої соціальної мережі світу Фейсбук, вважає за щастя відключитися на вихідних від того, що відбувається у віртуальному світі і насолодитися навколишньою дійсністю.

5 детективів, які тримають інтригу до останньої сторінки

Що заважає вам розбагатіти: 6 причин про, які ви і не здогадувалися