Можливо, ви здивуєтеся, але деякі жіночі звички вбивають пристрасть чоловіка. Що можна і не можна робити при коханому чоловіку, щоб його сексуальний інтерес до вас не пропав?

Кожна жінка мріє виглядати в очах коханого найпривабливішою, сексуальною і бажаною. Спочатку їй це вдається, так як на побаченнях і спільному дозвіллі вона постає перед партером у всій своїй красі. З початком спільного життя багато жінок роблять помилку: перестають соромитися свого чоловіка і виставляють все напоказ. Щоб уникнути неприємних наслідків, необхідно знати, що можна і не можна при ньому робити.

Що не можна робити при чоловікові

1. Доглядають процедури

Епіляція, маски для обличчя, вищипування брів і видавлювання прищів - всі ці процедури робіть, коли ваш чоловік цього не бачить, тому що під час їх проведення ви виставляєте себе не в кращому світлі, а ваш коханий може відчувати певне розчарування.

2. Наносити макіяж

Наносячи при партнері косметичні засоби, дівчина вчиняє неправильно, тому що таким чином демонструє, як намагається поліпшити свою зовнішність: старанно маскує недоліки шкіри, виводить нові брови, малює очі. Причому більшість жінок і не помічають, які смішні гримаси на їх обличчі можуть бути під час нанесення макіяжу.

3. Залишати на увазі предмети особистої гігієни

Тампони, прокладки, інтимні серветки повинні зберігатися в невидимому для чоловіка місці. Все це у деяких представників чоловічої статі може викликати огиду.

4. Одягати контактні лінзи

Одягайте і знімайте лінзи тоді, коли коханий цього не бачить.

5. Розкидати нижню білизну, особливо брудну

Відзначимо, що білизна може бути різною. Так, на чоловіків нова жіноча білизна діє збуджуюче. Але якщо чоловік часто натикається на брудну та запрану білизну, то він дуже скоро може втратити сексуальний інтерес до дружини.

6. Справляти природні потреби за незамкненими дверима

Подібним грішать не тільки чоловіки, але і їх дружини, забуваючи про те, що вони - представниці прекрасної статі, і повинні робити це за закритими дверима.

Що потрібно робити при чоловікові, щоб підігріти його сексуальний інтерес до вас?

·        Повільно надягати панчохи;

·        Граціозно переодягатися;

·        Сушити волосся феном;

·        Повільно їсти їжу.