Тиждень поєднав у собі завершення старого та початок нового. Яким його запам'ятали наші читачі, дивіться у підбірці новин тижня.

 1.В Рівне нській обласній лікарні, персонал реанімації вживав алкоголь на роботі

Саме таку ситуацію описала мешканка Рівного, що навідалась до родича в реанімацію. Вона попросила персонал прослідкувати за крапельницею хворого, однак як виявилось лікарям та медсестрам було не до пацієнтів. Вони начеб то розважались у сестринській за чарками міцного алкоголю. Це і зафільмувала відвідувачка, та навіть викликала поліцію. Більше про це тут

2. Одній із вулиць Рівного хочуть повернути історичну назву

Нова петиція з'явилася на сайті міської ради Рівного. Климчук Андрій Миколайович просить повернути вулиці Лермонтова історичну назву, а саме вулиця Князів Любомирських. Детальніше про це тут.

3. Як "вбиті бляшанки" з Рівного стають екскурсійними родзинками в Європі

Старі чеські тролейбуси, на які неодноразово нарікали рівняни, в інших містах відновлюють та перетворюють на туристичні принади. Поки у Рівному лише задумуються над ідеєю перетворити старенькі тролейбуси на цікавинки, в містах Європи це вже давно реалізують на практиці.Читайте про це детальніше читайте за посиланням.

4. В новорічну ніч першими у Рівному народилися хлопчики

1 січня у Рівному народилися два хлопчика. Яка вага та зріст новонароджених, які з'явилися на світ у новорічну ніч - тут

5. Сім`я з Рівне нщини щовечора влаштовує яскраве світлове шоу

У місті Млинів, Рівне нської області, сім'я прикрасила свій будинок тисячами лампочок і щовечора влаштовує світлове шоу для всіх бажаючих. Відео тут.

Крім того, читачі сайту активно переглядали й новини у рубриці "Патруль":