Їх зняла на відео донька хворого.

Саме таку ситуацію описала мешканка Рівного, що навідалась до родича в реанімацію. Вона попросила персонал прослідкувати за крапельницею хворого, однак як виявилось лікарям та медсестрам було не до пацієнтів. Вони начеб то розважались у сестринській за чарками міцного алкоголю. Це і зафільмувала відвідувачка, та навіть викликала поліцію. 

Сьогодні з 28 грудня о 19:00 дотримуючись порядку відвідування я Корнійчук Ольга Олександрівна йшла додому після відвідування хворого батька, Чабана Олександра Вікторовича,який лікується з діагнозом Геморагічний інсульт та бактеріальний ендокардит в батька порушені мовні рефлекси та параліч правої частини тіла,самостійно без сторонньої допомоги він зробити нічого не може. На момент того коли я вирішила піти, медсестра підключила систему введення препаратів ,зайшовши у кімнату медичного персоналу для того щоб повідомити що я йду додому та попросити щоб за ним наглянули я побачила ситуацію в якій медсестри та черговий лікар розпивали спиртні напої. Я сказала допобачення та пішла,але після побаченого вирішила повернутися до палати для того щоб пересвідчитись що від"єднають капельницю ,зайшовши в палату капання доходило до завершення я вирішила зачекати поки прийде медсестра ,чекала 40хв перекривши капельницю, довго чекавши відправилася назад в кімнату медперсоналу, ніхто приходити і не збирався,натомість медичні працівники сиділи з чаркою в руках,це кричуща безвідповідальність ,люди ,це палати інтенсивної терапії,це реанімація! Задавши запитання черговому лікарю "чому ви вживаєте алкоголь на робочому місті "на що останій відповів що в чарці вода ,в подальшому ,взявши чарку до рук, я переконалася у тому що в чарці горілка,в лікаря були явні ознаки алкогольного спяніння які характеризувалися ,порушенням мови та кординаці,та разючий запах перегару.Згодом я викликала патруль поліції для проведення освідчення та констатації факту вживання спиртних напоїв медперсоналом на робочому місці.Прибувши, патруль поліції для встановлення факту алкогольного спяніння запропонував зазначеним медпрацівникам добровільно пройти освідчення ,на що останні категорично відмовилися.

Нажаль, поспілкуватись з головним лікарем Рівне нської обласної клінічної лікарні - нам не вдалось, адже він скидає слухавку. Варто зазначити, на лікування свого батька, пані Ольга збирає гроші, однак його стан погіршився і саме тому його перевели до реанімації. 
 

Інформацію стосовно події нам підтвердила речниця патрульної поліції Оксана Юрченко. Близько 23 години 28 грудня патрульні виїзджали за даним фактом до Рівне нської обласної клінічної лікарні.