Сьогодні в обід, 30 грудня, на спецлінію "101" надійшло повідомлення, що у приватному господарстві села Озліїв Млинівського району під час чистки колодязя зірвався вниз 33-річний чоловік.

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що чоловік знаходився на дні колодязя, він перебував у свідомості і зміг відповісти рятувальникам на їх запитання. Води було по коліна.

Надзвичайники спустили на дно колодязя пожежний пояс та дві рятувальні мотузки, за допомогою яких чоловік зміг самостійно обв'язатися. Потому четверо бійців ДСНС обережно витягнули його на поверхню. За зовнішніми ознаками врятований перебував у стані алкогольного сп'яніння.

До лікарні їхати не хотів, але на вимогу бійців ДСНС чоловіка каретою швидкої медичної допомоги все ж таки було доставлено до медичного закладу для обстеження фізичного стану здоров'я.

Як вдалося згодом з'ясувати, чоловіка спускали донизу за допомогою короба, з якого той зірвався майже на самому дні. Тому і серйозних травм внаслідок падіння не отримав. Також йому пощастило, що у колодязі було мало води, тому вдалося уникнути переохолодження чи утоплення.

До надання допомоги було залучено одну одиницю спецтехніки ДСНС та четверо рятувальників.

Читайте також: у Рівному встановлюють обставини загибелі чоловіка