Морально тиснуть і змушують працювати понад норму. У цьому запевняє двірниця ліцею, що у селі Корнин. Жінка каже, у навчальному закладі з неї морально знущаються та завантажують роботою найбільше за всіх. Ймовірно для того щоб звільнити. У жінки вже увірвався терпець. Натомість керівництво ліцею запевняє, про ніяк конфлікт навіть не здогадувались. Ілля Томашевський з подробицями.

Поліна Іванівна працює двірницею в Корнинській школі 4 роки. Розповідає, що попри вік, її змушують працювати в рази більше аніж інших.

Допомагати Поліні Іванівній із роботою приходять і чоловік і сусіди, але їх, кажуть, виганяють за межі школи.

Та найбільше, що обурило Поліну Іванівну, так це те, що її нібито не відпустили у свято до церкви, а змусили саму працювати у школі.

Про те що на шкільну двірницю тиснуть підтверджує і колишній директор школи, а зараз вчитель зарубіжної літератури.

Поліна Іванівна розповідає, що у такому моральному пресингу винен шкільний завгосп Василь Корольчук, який по сумісництву є депутатом.

За словами директорки Корнинського ліцею, вона навіть і не знала про конфлікт, який виник.

Наталія Денисова припускає, що перевантаженість Поліни Іванівни може бути пов'язана із зміною напрямків роботи через війну.

Завгосп Василь Корольчук відмовився давати коментар на камеру, але запевняє, що власних повноважень не перевищує.

Втім, звертатися до комісії імовірно не доведеться. Поліна Іванівна вирішила написати заяву на звільнення, хоча директора ліцею каже, що роботою двірниці задоволена і притензій немає.

Читайте також: Фінансова допомога для переселенців на Рівненщині: де зареєструватися