Нагадаємо, у Рівному спалах кишкової інфекції зафіксували у шістьох дітей, які відвідали сімейно-розважальний комплекс

Тоді фахівці Держпродспоживслужби вже були у розважальному центрі взяли змиви із посуду та відібрали залишки продуктів, які відправили на експертизу.

У той же час, в закладі повідомили, що "виконали усі можливі запобіжні заходи задля безпеки здоров’я гостей та ліквідували зауваження Держпродспоживслужби України та відновлено роботу кухні та ресторану".


До того ж відзначають, що замовили окреме дослідження у незалежній лабораторії, за результатами яких жодних інфекцій не виявили.

"За ініціативою FLY KIDS та за згодою Держпродспоживслужби України було замовлено дослідження продуктів харчування у незалежній лабораторії. Оскільки кухня з 30.01.20 була зачинена та діяльність персоналу призупинено, для досліджень незалежної лабораторії було використано зразки, що досліджувались Держпродспоживслужбою. За результатами лабораторних аналізів Експертний висновок № 000292 п/20 від 10.02.20 - не було виявлено жодних збудників інфекцій. Результати надаємо.

Додатково повідомляємо, що відділ контролю якості обслуговування FLY KIDS у результаті внутрішнього розслідування не зміг ідентифікувати відвідувачів, у яких було б зафіксовано будь-які порушення стану здоров’я після відвідин комплексу," - йдеться в офіційному коментарі.

Читайте також: Щодня 12 нетверезих і 15 зі шлунковими загостреннями: у лікарні Рівного гаряча пора