Нові відносини - це завжди ризик розчарування. На що варто звернути увагу на перших побаченнях аби зрозуміти чи є майбутнє у цих стосунках?

 Відношення до оточуючих

Зверніть увагу, як ваша половинка ставиться до оточуючих, що він говорить про них. Яке ставлення до обслуговуючого персоналу в ресторанах, кафе, готелі. Якщо він грубіянить чужим людям, то до вас він буде ставитися так само чи ще гірше.

З шкідливими звичками

Будь-які шкідливі звички говорять про те, що у людини слабка воля. Більш того, є дуже шкідливі звички. Наприклад, алкоголізм та ігроманія не зробили ні одну сім'ю щасливою.

Читайте також: Туристичний гороскоп: яка країна підходить кожному Знаку Зодіаку

Рідкісний гість

Ваш хлопець з'являється, а потім зникає на кілька тижнів. Каже, що любить і зникає на наступний день. У такого роману немає майбутнього, тому що друга половинка несерйозно ставитися ні до вас, ні до ваших почуттів.

Колега по роботі

Не всі службові романи закінчуються маршем Мендельсона. Багато призводять до розриву відносин. Тому, заводячи роман з колегою, будьте готові в будь-який момент звільнитися.

Безвідповідальна людина

Ваш хлопець не вміє нічого. Він не знає, як вибрати собі штани, погладити сорочку і т.д. Починаючи відносини з такою людиною, врахуйте, що весь побут ляже на вас. Ви станете обслуговуючим персоналом. Більш того, така безініціативна людина не захоче забезпечувати сім'ю.

Читайте також: Як кількість букв в імені впливає на долю людини