Привільненська ОТГ
Працівники ОТГ та небайдужі мешканці громад продовжують, наскільки це дозволяють теперішні умови, впорядковувати свої території, облаштовувати парки та майданчики.

Наприклад, у Привільному реалізували проєкт "Творимо майбутню Green-громаду сьогодні", результатом якого стало облаштування центральної частинини села. Працівники апарату Привільненської ОТГ, місцевої пожежної команди, комунального підприємства «Господар» висадили сакури, магнолії, троянди тощо. За кошти місцевого бюджету облаштовано бордюри та завезено грунт.

Працівниками благоустрою Демидівської ОТГ очищено від гілля та побутових відходів смугу відводу автомобільної дороги Демидівка-Рудка. Ними також прибрано територію біля сміттєзвалища села Копань.

У селі Пустоіванне Козинської ОТГ продовжують облаштовувати парк. Минулого року тут було встановлено вуличні тренажери. Їх придбано в рамках проєкту, який переміг в обласному конкурсі у 2018 році. Громадські активісти облагородили парк для їх встановлення. Напередодні Великодня один із активістів Валентин Андріюк встановив власноруч виготовлені дві лавочки та два сміттєві бачки біля них. Тут планується висіяти траву. Для цього в.о. старости села Валентина Процик організувала привіз землі на територію парку.

Багато добрих справ зроблено і у Мирогощанській ОТГ. Так жителями с. Молодіжне облаштовано площадку та доріжку, а за кошти сільської ради зроблено і встановлено тимчасову споруду (зупинку).

За ініціативи депутата Мирогощанської сільської ради М. Якути був організований та проведений благоустрій в’їзду у с. Листвин. Активісти посадили дерева та квіти.

За ініціативи молодих батьків с. Шепетина Смизької ОТГ облаштовується ігровий майданчик для дітей . Придбано газонну траву та будівельні матеріали, змайстровано та встановлено ворота, зроблено пісочницю, пофарбовано столик, стільці, шини та стовпці для майбутніх турніків.

Читайте також: Чи можуть місцеві ради на Рівне нщині "засідати" онлайн?