Прояв доброти та турботи у суворому світі здивував і місцевих і керівництво громади.

Так, про добру спрау розповіли на сторінці Смизької ОТГ:

"Не знаємо хто виявив таку ініціативу та помив скляні поверхні двох автобусних зупинок, що розташовані на початку села Стара Миколаївка як їхати зі сторони Кременця. Проте, ми щиро Вам вдячні. Такі вчинки говорять про розвиток громадянського суспільства в нашій громаді. І це чудово, що жителі небайдужі, долучаються до гарних речей у своїх селах і допомагають робити своє життя та життя своїх односельчан кращим. Приємно глянути на гарну, а головне, чисту зупинку!

Звичайно, ми звикли чекати, що з'являться, якісь служби, приберуть після нас сміття, помиють, позагрібають. Але потрібно розуміти, що все це вартує коштів. І якщо ми заплатимо за це, то десь, до прикладу, не встановиться та ж зупинка. А зібратися з подругами, сусідками і облагородити територію своєї вулиці, чи навіть помити зупинку, поспілкуватися, годину попрацювати, помріяти, де можна було б посіяти квіти - не тільки не потребує надзвичайних ресурсів, а й приносить задоволення.

Проявляти такі локальні ініціативи - це нормально, і так чинять люди, які по-справжньому люблять своє село та свій рідний край," - йдеться у дописі.

Читайте також: Козинська громада на Рівне нщині використовує карантин для розвитку