20-ти річний відеоблогер з Рівненщини пробігся верхи по машині патрульної поліції. Це дійство хлопець зняв на відео та розмістив його на своїх сторінках у соцмережах. А згодом подзвонив на гарячу лінію поліції, аби зізнатися у скоєному. У поліції кажуть, "хулігану" загрожує до 5 років позбавлення волі. Тож які ще витівки були у юнака, дивіться далі.

Це відео 20-річний блогер опублікував у суботу, 19 січня, на своїй сторінці у Ютуб. Та за декілька днів воно набрало близько 2-х тисяч переглядів. І викликало обурення серед рівнян.

Ютуб канал хлопця наповнений шаленими відеороликами. До прикладу, нещодавно хлопець заради так званого "ШОК контенту", ліг на шпали, коли їхав потяг.

Шукати відеоблогера не довелося. Хлопець сам подзвонив на гарячу лінію патрульної поліції та зізнався у скоєному. Мовляв, три дні тому в центрі Рівного пробігся по автомобілі правоохоронців. Після цього юнака допитували у відділку поліції.

В поліції кажуть, юнак пояснює свої дії тим, що хоче розкрутити власний ютуб канал.

Речник додає, найсуваріша санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі. Зараз вирішується питання про оголошення йому підозри та подання справ до суду.

До теми: 

Молодик із Гощі, який пробігся по поліцейському авто, очікує своє покарання