Народні грошові прикмети, пов'язані з заборонами. Саме це не рекомендується робити з грошима, інакше вам загрожує бідність і всілякі невдачі.

Піднімати монетки на перехресті

Це не варто робити з двох причин. По-перше, в магічних ритуалах часто використовують такий прийом — скидають на них псування і хвороби.

По-друге, енергетика перехрестя дуже тривожна, монета вбирає в себе настрої сотень людей. Ви ризикуєте забрати на себе увесь цей негатив.

Класти монети на стіл

Не рекомендується класти монети й ключі на стіл — це веде до бідності й сварок.

Рахувати гроші ввечері

Не можна перераховувати гроші ввечері. Вони «втомилися», ви не даєте їм зарядитися позитивною енергією. Все це веде до втрат.

Давати в борг ввечері

Все те ж саме, як і у випадку з перерахунком грошей у вечірній час.

Ставити на підлогу сумку з гаманцем

Якщо у вашій сумці лежить гаманець, то не можна ставити її на підлогу. По суті, таким способом ви кладете гроші на підлогу, демонструючи зневагу до них.

Виходити з дому з порожніми кишенями або порожнім гаманцем

Так ви накликаєте на себе бідність і нещастя. Важливо взяти хоч якісь кошти.

Давати в борг у понеділок

Так ви прирікаєте себе на смугу нещасть і самі будете змушені позичати.

Відразу повністю витрачати випадкові заробітки

Це може бути виграш, подарунок, несподівана премія. Не можна витрачати такий дохід повністю в перший же день. Важливо, щоб хоча б частина грошей побула у вас вдома вночі.

Показувати гроші іншим

Показуючи іншим пачку грошей або викладаючи фото з заробітками, ви розбазарюєте свою удачу і накликаєте заздрість і негатив. Як відомо, гроші люблять тишу. 

Джерело