Війна забирає кращих. Внаслідок авіаудару 17 травня по селищу Десна на Чернігівщині загинув 56-річний військовий з Рівненщини Олег Гаврилюк. Без чоловіка залишилася дружина, а без батька двоє дітей. Попрощалися із загиблим 24 травня на території Свято-Покровського Собору. Більше дивіться далі у сюжеті.

Свято-Покровський Собор Рівного. Із самого ранку тут зібралося чимало військових. Є також і цивільні. Усі в траурному одязі та з квітами. Адже прощаються тут із 56-річним військовим Олегом Гаврилюком. Чоловік загинув 17 травня на Чернігівщині.

Надія перемогти ворога та вигнати його з нашої землі. До слова повістки чоловік не отримував. Йому зателефонували з військомату та повідомили, що він потрібен на фронті. Олег Гаврилюк не відмовився. Адже захищати він ішов свою рідну Україну.

В мирному житті Олег Гаврилюк працював водієм. Ще за півтора тижні до того фатального дня він бачився із своїм сином. І це була остання їхня зустріч.

Востаннє побачитися та попрощатися з чоловіком прийшли і шкільні друзі та однокласники.

В Олега Гаврилюка залишилася дружина Ірина, діти Ярослав та Анастасія. Не побачить він і ненароджених внуків, яких так довго чекав і хотів обійняти. Поховали загиблого у Рівному на кладовищі "Нове".

Читайте також: Демидівська громада живим коридором зустрічала загиблого на війні Героя