Гаманець - це не просто стильний аксесуар для зберігання грошей, але і талісман для залучення фінансової удачі. І щоб її не відлякати, не можна в гаманці зберігати деякі речі. Які саме?

 Фінансова удача примхлива, і якщо ви будете ставитися до зароблених грошей зі зневагою, вони можуть «образитися» і обходити вас стороною. Є п'ять речей, які ми часто носимо в своєму гаманці, а вони блокують фінансові потоки і «відлякують» гроші.


1. Чеки і квитанції

Касові документи, що підтверджують фінансові операції, зберігати потрібно обов'язково, але не в гаманці. У ньому вони створюють енергетичний шум, блокуючи фінансовий потік, і тим самим приносять збитки, а гроші в результаті постійно витікають.


2. Купюри-сувеніри
Так, в гаманці ні в якому разі не можна зберігати несправжні гроші, в тому числі і подарункові банкноти, куплені в «магазині приколів». Для залучення фінансової удачі можна носити купюру номіналом в один долар, старовинні монети, але ні в якому разі не підроблені гроші.


3. Фотографії
Багато хто з нас любить «насичувати» свій гаманець фотографіями дорогих вам людей, а це велика помилка з точки зору залучення фінансової удачі. Тим більше варто прибрати з гаманця фото померлих близьких.
Справа в тому, що для акумулювання грошових потоків для гаманця необхідна тільки енергія його господаря. Чужа енергетика, носіями якої є фото, блокуватиме фінансові потоки.


4. Записки і ліки
Таблеткам, рецептам на препарати або їх спискам в гаманці не місце. Найкраще зберігати їх в сумці або в косметичці. Таким чином ви не віджахнете фінансову удачу, а хвороби рідше будуть вас відвідувати.


5. Неактивні кредитні картки і проїзні квитки
Речі, які відслужили своє і вже непотрібні, можуть залучити бідність і нужду. Вони не здатні притягувати удачу і фінанси, тому від них варто відразу позбуватися. Кредитні картки можуть стати причиною непотрібного спонтанного боргу або кредиту, а прострочені квитки можуть стати причиною штрафів, наприклад, за перевищення швидкості або інші порушення.

9 перевірених способів привернути гроші в свій гаманець

Сильний ритуал на щастя в родині: позбавить від сварок і притягне благополуччя*