Літо у розпалі, сонечко припікає, а ваша дитина грає в ігри на телефоні? Або ж не відходить від комп’ютера? Такі канікули – не дуже хороший вибір. Якщо вам знайома ця ситуація - читайте далі!

Батьки завжди хочуть для діток найкращого, в тому числі веселих та корисних літніх канікул. Rivne1.tv має кілька ідей, які допоможуь вам зробити літо яскравим вже завтра!

 

1. Літні канікули – найкраща пора для розвитку

Влітку, звісно ж, діти хочуть відпочити та зовсім забути про школу та уроки. Та ми з вами знаємо, що повністю відмовлятися від навчання не можна. Особливо, якщо це англійська мова!

Про те, що знання іноземної мови дає неабиякі привілегії в житті ми знаємо точно. Тож ще в дитинстві варто знайти підхід до дитини і спільними зусиллями отримати такі важливі знання!

Якщо ви проживаєте в Сарнах або Вараші, тоді ця інформація точно буде корисною! Навчальний центр Хелен Дорон рекомендує відвідувати заняття 2 рази на тиждень. Цього достатньо для хорошого засвоєння матеріалів і дитина встигне насолодитись літніми канікулами. Тут працюють за унікальною методикою, де навчання складається із занять поділених за віком та інтересами, а також наші студенти мають можливість використовувати свої гаджети з користю. Адже наші центри пропонують широкий спектр мобільних додатків для кожної програми, яку вивчає ваша дитина. Власна радіо станція https://www.teenbuzz.co/ - чудовий спосіб для легшого вивчення та засвоєння мови для підлітків. Саме такий варіант дозволяє весело та легко засвоїти важливі знання!

У Сарнах школа працює вже 6 років, і результати наших дітей просто вражають - як батьків так і вчителів. А з 1 серпня стартуватиме табір «Академія мандрівника-блогера» з 09:00 по 14:00.

1 липня стартуватиме навчальний центр у місті Вараш. Звичайна програма триває 10 місяців. Будемо раді бачити Вас у наших центрах!!!

Детальну інформацію ви зможете дізнатись за номером:
Сарни: 0950273578
Вараш: 0683220355
0663220355

Шукайте нас у Фейсбук:
Хелен Дорон м. Сарни, Хелен Дорон м. Вараш

Та Інстаграм:
@helen_doron_english_sarny
@helen_doron_varash

2. Кращий відпочинок – разом!

Інколи вистачає просто змінити локацію, щоб круто провести час та насолодитись вихідними! Якщо маєте кілька вільних днів, обов’язково завітайте до садиби «Край села», що знаходиться у селі Хотин (Рівне нська область, Березнівський райо). Влаштуйте справжній сімейний відпочинок! Адже час, проведений з дітками – найбільший вклад у їх щасливе майбутнє!

Свіже повітря, незабутні краєвиди, риболовля зранку та справжній закарпатський чай ввечері! Тут ви зможете поплавати у басейні, відпочити у сауні або чанах. Дітки точно оцінять прогулянки з хаскі та смачнющий шашлик, приготований на мангалі.

Зручності:
• Паркінг;
• Побутові прилади;
• Відкрита тераса;
• Бойлер;
• Кухня;
• Електрочайник;
• Душова кабіна;
• Туалет на вулиці.

На такий відпочинок точно потрібно взяти з собою м’ячик для волейболу/футболу, бумеранг, набір для бадмінтону та інший реквізит для ваших улюблених ігор. І звісно ж, не забувайте про захист від комах!

Отож, коротка інструкція для яскравого сімейного відпочинку:
1. Обираємо дату;
2. Телефонуємо за номером 068 658 98 48 та бронюємо садибу «Край села»;
3. Пакуємо валізи, запасаємося хорошим настроєм і вперед!

 Шукайте нас у Facebook!