Обгоріло 40 відсотків тіла. Хлопець із Рівненщини потребує допомоги. 19-річний Артур Сичик із Радивилівського району уже другий місяць перебуває в реанімаційному відділенні. На залізничній станції його вразило електричним струмом. Юнаку зробили вже п'ять хурургічних втручань, попереду ще одна операція та тривала реабілітація. Родина просить про допомогу, адже щодня йде чимало коштів.

 Прикутий до лікарняного ліжка. 19-річний Артур Сичик уже майже три місяці перебуває в опіковому центрі обласної лікарні. Хлопця вдарило струмом, через що у нього сильно обгоріло тіло.

За цей період хлопцю зробили уже п'ять операцій, лікарі кажуть, що для повного одужання потрібно ще одне хірургічне втручання та тривалий курс реабілітації. Чому та як вразило струмом Артура, він сам і не пам'ятає, каже трапилося все раптово.

Мама хлопця розповідає, щодня знаходиться біля сина, адже сам він безпомічний. За її словами він переніс уже 32 наркози. Адже без цього навіть перев'язки Артуру зробити неможливо.

За два з половиною місяці родина самостійно намагалася справитися фінансово, однак щодня на лікування потрібні тисячі. Тому зараз звертаються за допомогою.

Зараз хлопець потребує донорської крові. А ще попереду у нього курс реабілітації. Грошей на це у сім'ї не вистачає, вони сподіваються на допомогу небайдужих. Для Артура це шанс повернутися до повноцінного життя. Номер картки ви бачите на своїх екранах.

Номер картки 5168 7426 0736 1791 - мама Олена Володимирівна Стрілецька

Дивіться також: 

Добрі справи разом. Арсен Цицик із Здолбунова потребує допомоги (ВІДЕО)