Картини заради порятунку. У Здолбунові важко-хворий хлопчик малює та продає свої полотна аби зібрати кошти на лікування. У 12-річного Арсена Цицика два роки тому виявили серйозне захворювання - гістіоцитоз Х. Хлопчика, погодилася взяти на обстеження Турецька клініка, проте коштів у родини немає. Сім'я просить про допомогу.

Одна із улюблених справ. У руках пензлик, а на колінах полотно. Так, 12-річний Арсен щодня малює свої картини. На рахунку у хлопчика близько з десяток робіт. Каже, зазвичай справляється швидко, але все залежить від складності малюнку.

Арсен вихваляється, що полотен для робіт у нього чимало. Багато, хто подарував. Розповідає, малювати вистачить на цілий місяць, а то й більше.

Частину картин Арсен продає. Таким чином збирає собі гроші на лікування. Два роки тому у нього виявили рідкісне захворювання гістіоцитоз Х, яке діагностувати дуже важко. Хлопчику постійно потрібні медикаменти аби підтримувати свій організм. Арсен уже пройшов декілька курсів хіміотерпії.

На лікування Арсена готові прийняти в Турецькій клініці, однак для початку там треба пройти дороговартісні аналізи.

Для підтримки організму хлопчик час від часу проходить курс лікування, без цього йому стає важко дихати.

Пані Наталія просить небайдужих про допомогу, адже страшна хвороба уже забрала у неї дочку, а через п'ять з половиною років захворів Арсенчик.

Реквізити, куди можна перераховувати кошти, ви бачите на своїх екранах. Також вказаний номер телефону мами. Коштів потрібно на лікування чимало, яких у родини немає.

Номер картки 5168 7572 9646 3997 -Цицик Наталія Миколаївна, мобільний - 067 786 74 27

Читайте ще: 

Уляні Захарчук із Березнівщини необхідно 50 тисяч на операцію