Нападники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

В ізоляторі тимчасового тримання перебувають двоє громадян Грузії, які вчора ввечері, 19 лютого, вчинили розбійний напад на італійця. Причетність до вчиненого злочину дівчини, яка перебувала в авто разом із потерпілим, нині перевіряють працівники поліції. 

Злочинців затримали на вулиці Словацького у Рівному, коли ті з валізами збиралися покинути місто.

Слідчо-оперативна група за повідомленням про вчинений напад на 34-річного громадянина Італії встановила, що чоловік, який має посвідку на проживання в Україні та мешкає у Здолбунові, познайомився із 22-річною рівнянкою. На авто марки Alfa Romeo обоє вирушили в напрямку Луцька та зупинилися на узбіччі у селі Обарів. У цей момент двоє невідомих, розбивши бокове скло в легковику, завдали численні удари руками та ногами італійцю, відкрито заволоділи грошовими коштами, золотим ланцюжком, перснем, мобільним телефоном, особистими документами та втекли з місця події.

Усе викрадене поліцейські виявили та вилучили під час затримання.

Потерпілий наразі із попередньо діагностованою закритою черепно-мозковою травмою та гематомами перебуває у лікарні.

За фактом розбою, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, розпочато досудове розслідування.

25-ти та 27-річного громадян Грузії затримано. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Поліцейські перевіряють затриманих також на причетність до вчинених інших кримінальних правопорушень.

Читайте ще: у Рівному затримали шахраїв, які вимагали "викуп" з поліції

Будьте разом з нами: facebook    telegram   instagram youtube