фото ілюстративне
Ще 18 лютого оперативники затримали двох жителів Сумської області, які підозрюються у вчиненні шахрайств на території Рівного.

До поліції за минулу добу звернулися родичі двох ошуканих пенсіонерів, які віддали незнайомцям по 17 і 11 тисяч гривень. Зловмисники діяли за відомою схемою — телефоном пенсіонерам повідомляли, що їх родичі потрапили у ДТП і за звільнення від кримінальної відповідальності потрібен «викуп». Обоє пенсіонерів передавали гроші незнайомим молодикам, які приходили одразу після телефонного дзвінка.

«Зловмисників вдалося затримати на «гарячому», коли вони приїхали за грішми до 56-річної рівнянки, — повідомив начальник Рівне нського відділу поліції Василь Зелінський. —  Поліцейським вдалося вберегти жінку від втрати 5 тисяч доларів США».

Обоє 20-річних молодиків - жителі Сумської області. Вони виконували роль кур’єрів, забирали кошти та перераховували на банківські рахунки так званих кураторів.

Одного з молодиків затримали та повідомили про підозру у вчиненні шахрайства. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Слідчі дії відносно інших учасників тривають.

Читайте ще: на Рокитнівщині грабіжників затримали під час застілля